Tapahtumat Kouvola - Iitti

Keskustelemme kirjoista

Kirjat ja lukeminen innostavat keskusteluun ja erilaiset kirjallisuuspiirit ovatkin mainioita tilaisuuksia vaihtaa ajatuksia lukukokemuksista: hyvistä ja huonoista. Järjestämme kirjallisuuspiirejä Kouvolan pääkirjastossa, Kuusankoskella, Valkealassa ja Elimäellä.

Lukukokemus voi olla lohduttava tai nauruun kirvoittava. Kirja opettaa ja ohjaa tai vain viihdyttää. Tästä moninaisuudesta kimpoaa kirjallisuus- tai runopiireissä herkullisia keskusteluhetkiä, ajatusten vaihtoa samanhenkisten seurassa.

Tapahtuman ajankohta: 

Tiistai, tammikuu 13, 2015 - 14:00 - Sunnuntai, toukokuu 31, 2015 - 20:00

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvolan kirjastot

Kouvolan Dekkaripäivillä pidetään murhan hauskaa

Kouvolan Dekkarip√§iv√§t tarjoaa dekkarikansalle j√§nnitt√§v√§n viikonlopun 5.‚Äď6.6.2015 Kouvolassa. Jo torstaina 4.6. viritell√§√§n tunnelmia k√§velykat Manskilla, jonne kohoaa dekkariteltta t√§ynn√§ tunnelmaa ja poistodekkareita edulliseen hintaan.

Kirjailija Kirsti Manninen käsittelee aihetta
Mustaa vai vaaleanpunaista huumoria

Tapahtuman ajankohta: 

Perjantai, kesäkuu 5, 2015 - 15:00 - Lauantai, kesäkuu 6, 2015 - 16:30

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvola-talo

Dekkariteltta nousee taas Manskille

Kouvolan Dekkaripäivät

Kouvolan Dekkarip√§ivien teltta kohoaa taas k√§velykatu Manskille torstaina 4.6. klo 10‚Äď15. Teltassa virittelemme seuraavana p√§iv√§n√§ alkavien dekkarip√§ivien tunnelmia vauhdikkaaseen alkuun.

Dekkariteltta on täynnä jännitystä ja kaiken huipuksi pinoittain dekkareita edulliseen euron kappalehintaan. Nyt kannattaa tulla kauempaakin noutamaan  rentouttavia lukuhetkiä mökkilaiturille tai heinäpellon laitaan. Samalla voit napata mukaan dekkaripäivien ohjelman ja kirjastojen kesän aukioloaikoja.

Tapahtuman ajankohta: 

Torstai, kesäkuu 4, 2015 - 10:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: 

  • K√§velykatu Manski

Kouvolan Dekkaripäiville syntyi ilme

Laura Olli ja Kouvolan Dekkaripäivien juliste

Nuori Laura Olli valittiin tämän vuoden Kouvolan Dekkaripäivien markkinointi-ilmeen suunnittelijaksi. Nyt julkaistava työ lupaa hienoa tulevaisuutta tälle lahjakkaalle Kyamkin opiskelijalle.

Olli suunnitteli päivien Murhan hauskaa -teemaa esille tuovan kuvituksen. Siinä naurava hammasrivi kuvaa huumoria, ja verivirrasta pulppuava mustanpuhuva tunnelma ilmentää rikosta.

Tapahtuman ajankohta: 

Perjantai, kesäkuu 5, 2015 - 15:00 - Lauantai, kesäkuu 6, 2015 - 16:30

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvola-talo